IGUALADA HC 5 – ALCOI 3. QÜESTIÓ DE CARÀCTER

 

Victòria treballada de l’IHC davant d’un Alcoi que s’ha buidat a la pista conscient de la seva molt delicada situació a la classificació. Els igualadins han sabut plantar cara a un partit complicat i no s’han deixat emportar per les dificultats (a cada aventatge arlequinat el succeia l’empat dels visitants). Ni algunes errades defensives (especialment en els gols), ni la falta de sort (5 pilotes al ferro) han pogut amb la determinació d ‘un equip que s’ha encomanat un altre cop a una BALIUADA espectacular per sentenciar. Amb un Roger providencial a la porteria, amb en Dani aportant potència, el Màgic posant velocitat (tot i arrossegar molesties als abductors), el Rocky rebel davant l’infortuni (remats al pal i decisiobs arbitrals), l’Edu incansable, Ferran inventor i Pelicano percussor, amb el Ton, com dèiem en estat diví, jugant  a la velocitat de la llum… l’equip, en definitiva, amb caràcter i quilòmetres, ha tirat endavant un resultat que trenca amb una dinàmica de derrotes doloroses a les Comes.
CONTINUARÀ