I.SANZ: L’EMPAT ÉS EL RESULTAT MÉS JUST.// L’ALEVÍ A TERCER DE CATALUNYA

Foto R. Bernadas

Ha passat ja el cap de setmana del campionat de Catalunya i l’IHC n’ha sortit com a tercer classificat. El fet d’haver quedat aparellat amb el Voltregà (a la fi el campió) ha impedit que es pugués veure la final més esperada entre osonencs i anoiencs. De tota manera s’ha de destacar el gran campionat que han fet els igualadins que només van quedar fora de la final en la tanda de FD. Per tant l’enhorabona als Álvaro Ferrando, Carlos Sebastián, Roger Bars, Bern Gabriel, Oriol Prat, Jordi Méndez, Marc Castells, Toni Cervelló i al benjamí Arnau Claramunt. Tots ells dirigits per David Espinalt, per l’entrenadora de porters, Laura Balaguer i amb l’ajut inestimable dels delegats Roser català i Jordi Castells.

També l’empat del primer equip de l’IHC a Vic és ja història, perquè d’aquí a menys de 48 hores els d’Ivan Sanz tornen a tenir partit. En aquest cas a les Comes i contra un Alcoi molt perillós, pel lloc que ocupa a la classificació, en zona de descens. Del passat més immediat i del futur més pròxim en parlem amb el mateix Ivan Sanz.

P- Dissabte teníem els 3 punts, al final ens vam haver de conformar amb 1 i podríem haver tornat amb zero, perque el Vic va apretar molt.

I.SANZ- Si. Per una banda en el moment et queda una sensació amarga perque el rival t’empata quan quedaven poc més de 30 segons i tens la victòria a tocar… però si som honestos crec que l’empat segurament és el resultat més just. Va ser un partit equilibrat, en el qual tots dos equips vam tenir les nostres opcions. Com dius hi va haver moments en els quals el Vic va apretar i en els quals el Roger, com sempre, va estar a un gran nivell. també nosaltres vam tenir algunes opcions clares amb l’1-2 que podríen haver sentenciat el partit. En resum, un bon partit, contra un bon rival i un resultat, a la meva manera de veure, just.

P- L’aventatge és tenir prou plantilla com perque un dia decideixin uns i un altre n’apareguin uns altres.

I.SANZ- Si. Tenim una plantilla àmplia i això ens permet no dependre excessivament d’un jugador. Tots els jugadors són importants i com dius tenim la sort que en alguns partits marquen diferències uns, un altres dies uns de diferents. És producte de tenir bons jugadors i que tots estiguin implicats i compromesos i estiguin sempre al servei de l’equip en qualsevol circumstància.

P- Estem, de tota manera, en una bona dinàmica

I.SANZ- Si. Crec que hem fet dos bons resultats i sobre tot dos bons partits en dos desplaçaments a dues pistes tremendament complicades. Com et deia ara fa uns dies és el camí a seguir: treballar dur, ser solidaris i humils, ajudar-nos tots i saber patir en els moments delicats dels partits. Ara bé, no podem baixar ni un centímetre el nostre llistó. Ens queden 6 partits duríssims en els quals els equips es juguen la temporada , començant per aquest dimarts quan rebem a l’Alcoi, que es juga la permanència i que vindrà al 200% . És un equip que fa millor joc que el que mostra la classificació i que està a la Final 4 de la CERS. En el partit d’anada vam patir molt per aconseguir els 3 punts. així que hem de donar el nostre nivell i estar preparats per un partit molt dur.