L’ALEVÍ FORA DE LA FINAL A LA TANDA DE FD

L’aleví de l’IHC ha quedat fora de la final del campionat de Catalunya a la tanda de FD. El partit havia acabat amb empat a 1 (gol de Mendez). La pròrroga ha acabat amb un altre empat, en aquest casa 2 (gol de Bern). A la tanda de FD els igualadins no han pogut marcar-ne cap mentre els deSant Hipòlit n’han transformat una.

A la grada seguint el partit el jugadorde l’IHC Dani Rodriguez, coordinador de l’hoquei base del Voltregà,que un cop acabat el partit ha anat a felicitar als dos equips als vestidors: ” Tots dos han fet un partidàs. Qualsevol es mereixia guanyar. He baixat a felicitar-los. Era una final anticipada”. De moment la final de veritat la jugarà el Voltregà contra el sorprenent S. Josep B. L’IHC jugarà pel 3er i 4art lloc contra el Manlleu, l’equip que va impedir la final més esperada.