El 600 de Puchi i els 900 d’en Pepe Fos

FC Vilafranca 2 – FC Santboià 2
Després del partit a Vilanova, Puchi comparava el seu equip amb un Seat 600 davant altres conjunts de la categoria als que equiparava amb un Mercedes. Un d’aquests podria ser el Santboià. Tot i la mala primera volta, l’equip de Miguel López ha estat lluitant per a entrar al play-off i, com li ha passat al degà penedesenc, al final es quedarà amb la mel als llavis. Ara bé, és el que deia abans, no es pot comparar el potencial econòmic d’uns i altres (fet pel qual el que ha fet el Vilafranca aquesta temporada té un mèrit increíble).
Per a explicar el partit, i seguint amb el símil, quan el Vilafranca posa la cinquena… és molt difícil d’aturar, però al final hem arribat a la meta igualats. Hem merescut guanyar de totes totes en un partit boig a ambdues àrees i amb múltiples ocasions però no les hem sabut concretar. Ha estat un espectacle futbolístic que la gent ha sabut apreciar i agraïr.

El partit ha tingut també a en Pepe Fos com a gran protagonista. Avui ha sumat el seu partit 900 com a Delegat del Vilafranca. Una xifra quasi inigualable ja que són 25 anys (des de 1987) dedicats en cos i ànima al degà penedesenc. Només deixà el càrrec per motius personals la Temporada 2002/03, que el van dur a prendre’s un any sabàtic. Sens dubte, un mite del vilafranquisme recent. Demà serà protagonista al programa Esports 21 de Ràdio Vilafranca on repassarem amb ell la seva extensa trajectòria al degà penedesenc.

PD: Trobareu totes les dades numèriques d’aquests 900 partits dins els comentaris d’aquest post.

Gran Reserva: L’actuació de Sergi Pagés, debutant avui a la porteria vilafranquina. Amb la Lliga resolta, Puchi li ha donat l’oportunitat de mostrar les seves condicions i a fe que ho ha fet. Ha estat impecable. Llàstima que no s’ha pogut guanyar per arrodonir la festa.

Vi picat: La derrota del Caixa Penedès CP Vilafranca (1-2) davant del Mataró complica (i molt) l’ascens a l’OK Lliga. Tant el degà, en futbol, com el Patí, en hoquei, ho han intentat però sembla que no serà possible…