Juguem contra el Barça!

D’aquí a unes hores jugarem davant del Futbol Club Barcelona de veterans, un dels somnis que vam tenir quan ens vam apuntar a la lliga de veterans. Sabíem que aquest any seria, gairebé, impossible de fer-ho, ja que hem començat per la lliga B, però el torneig de Malgrat ens dóna aquesta oportunitat. El FC Barcelona és el líder de la lliga A i màxim favorit pel títol. Té un equip de somni amb jugadors que cap de nosaltres hi ha arribat a jugar, segurament.

El seu líder i home gol, en Gaby Cairo, actual entrenador del primer equip de l’OK lliga.

L’altre gran jugador que hi juga és en Joan Torner, un dels grans de la història d’aquest esport.

Héctor Venteo i Toni Rovira encara mantenen la bona forma i la classe de quan jugaven a Divisió d’Honor.

En Serrano també hi és.

El Xavi Segarra conserva el seu fort xut!

I en Jordi “Tino” Martínez és una muralla per les davanteres rivals.