Arsènic i puntes de coixí

La nova temporada teatral de la companyia arriba carregada de sorpreses: estrenem “Arsènic i puntes de coixí” amb la presència estelar de la nostra diva, que després de 2 anys a les Anglaterres ha tornat a casa. Per a aquest nou projecte comptem amb la Neus Sendra (Agatòclia), la Raquel Santiago (Trinitat), el Guillem Muñoz (Miquel), la Gala Sendra (Helena), l’Ona Calaf (Remei), la Lidya Almeyda (Jofre), l’Enric Sardà (Dr. Barraquer), la Carme Sabaté (Sefa), l’Albert Sardà (Martí), el Marcel Zumeta (Jaume), el Pol Vendrell (Sr. Giró), el Francesc Perea (Innocenci) i la Dolors Comas (Millet).
No us perdeu l’adaptació i direcció del Lluís Capellades d’aquest clàssic de la comèdia americana. Una comèdia per a morir-se… de riure.
Estrena: dissabte 5 de maig a les 10 del vespre.
Següents actuacions: dissabte 12 de maig a les 10 del vespre. Diumenge 13 de maig a les 7 de la tarda.