CELEBRACIÓ DEL 13È ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA

Jurat i guanyadors del Concurs Literari Infantil

El passat dimarts 24 d’abril, en motiu del 13è aniversari de la biblioteca, es van lliurar els premis del Concurs Literari Infantil, on participaven 200 nens i nenes de 4t de primària amb el lema “Durant la nit a Sant Sadurní…” amb la col·laboració de les escoles de la vila i membres del jurat procedents de les regidories de Cultura, Educació i Normalització Lingüística de l’Ajuntament. El concurs literari que organitza cada any la biblioteca té com a objectiu potenciar l’expressió escrita en els infants, afavorir la capacitat d’inventiva i d’imaginació i crear un relat de fantasia.

L’acte va començar amb la benvinguda per part de la regidora de Cultura, Montserrat Medall, i va continuar amb l’espectacle “Encendre la nit” de l’actriu Sandra Rossi, que va encantar a grans i petits amb una història sobre un noi que tenia por de la foscor.

Encendre la nit amb Sandra Rossi
El públic va participar molt activament en l’espectacle

Després, es van lliurar els premis als 6 guanyadors del Concurs Literari:
Montse Saucedo, Martina Rosselló, Sara Centellas, Helena Caldú, Vinyet Cendrós i Nerea Pérez (que podeu veure aquí sota acompanyades per membres del jurat, en el moment de la lectura del conte guanyador).

Montse Saucedo
Martina Rosselló

Sara Centellas

Helena Caldú

Vinyet Cendrós

Nerea Pérez

Tots els contes participants estaran exposats al públic durant tot el mes de maig a la sala infantil de la Biblioteca.

I els contes guanyadors es publicaran al programa de Fires, al setembre.