Una nova victòria

Diumenge 22 d’abril
PreBenjamí B Vendrell 9 – Calafell 0 (2-0, 3-0, 0-0, 4-0)
El Prebenjamí B del Vendrell continua amb la seva ratxa de victòries de les últimes setmanes, una seqüència que els ha instal·lat definitivament en el segon lloc de la classificació des de ja fa algunes jornades, a molta distància del tercer, i a tan sols tres punts dels líders. Precisament, el proper diumenge tenim un partit clau, ja que ens enfrontem amb els primers, l’equip de l’Arboç, un partit que serà determinant pel campionat perquè es tracta, si no m’equivoco, de l’últim de la lliga. Més emoció impossible.
L’evolució dels nens ha estat imparable. El progrés en la forma de jugar, l’enteniment entre ells, l’assimilació de conceptes relatiu al joc els han portat a créixer com equip i a fer uns grans partits. El temps transcorregut des del començament de temporada s’ha fet evident en la maduració tant dels jugadors com del conjunt. Es posicionen cada vegada millor, entenen que els partits són una tasca col·lectiva, i a cada jornada que passa el conjunt és més sòlid i difícil de guanyar. Un grup, en conjunt, amb una gran capacitat competitiva, que assimila els conceptes del joc a gran velocitat.


La setmana passada ens vam desplaçar fins al camp del Segur de Calafell, un partit que vam guanyar perquè els contraris no disposaven dels jugadors suficients. Tot i així, es va celebrar un partidet amistós contra els rivals que hi havia que es va resoldre amb molta solvència pels nostres. I ahir, a casa, vam tornar a tenir partit, en aquest cas contra el Calafell, un altre enfrontament que els nostres van guanyar amb suficiència deixant mostres de la seva qualitat.
La primera part ja es va tancar amb un clar 2 a 0, que es va refermar amb el 3 a 0 al nostre favor del segon quart. El tercer es va tancar amb un empat a zero, mentre que el quart es va resoldre amb un 4 a 0 al nostre favor demostrant la nostra superioritat.
Diumenge vinent, com deia al principi, tenim un dels partits més importants de la temporada, amb uns rivals molt forts que també han demostrat, durant tota la lliga, la seva categoria. Tot i així, si som capaços de guanyar-los haurem empatat amb ells a punts, i el campió s’haurà de decidir per la diferència de gols. En qualsevol cas, i passi el que passi, cal reconèixer la gran lliga que han fet els nostres nens, i destacar la seva capacitat de superació i evolució com equip. Encara que diumenge no guanyin i acabin quedant segons, el que ens han fet disfrutar durant totes aquestes jornades no ens ho treu ningú.