Ricard Sànchez Sendra campió de Catalunya!!

Si, si,si!! tal i com indica el títol d’aquesta entrada, en Ricard va guanyar diumenge passat el campionat de Catalunya de cross escolar.
La prova es va celebrar com ja vam anunciar a la platja de Coma-Ruga, en un escenari força atractiu, a la sorra de la mateixa platja, mes concretament al “Pantalà”.
L’escola Els Quatre Vents es va veure representada única i exclusivament per en Ricard Sànchez de sisè, el qual s’ha mostrat intractable pels seus rivals durant tota la temporada a la fase comarcal del Baix Penedès, contant les seves participacions per victòries…
Finalment el “noi de Sant Jaume” va tornar a a sorprendre a tothom entrant a meta en primera posició de la general, per davant dels mes de 100 corredors de la categoria aleví masculí, portant-se així el títol de campió de Catalunya de Cross Escolar 2012, ENHORABONA I MOLTES FELICITATS!!
Podeu veure les clasificacions i mes informació del cross AQUÍ.