Original vídeo a les xarxes socials de Paco & Lola

El Celler Paco & Lola ha decidit fer un pas més en la seva aposta “per trencar amb la sobrietat habitual del món del vi donant vida al seu vi estrella a través d’internet. Amb l’objectiu de connectar directament amb els consumidors i sorprendre’ls, el celler ha personificat a Paco i a Lola i els ha presentat a les xarxes socials. A través d’un càsting realitzat entre més de cinquanta actors novells, el celler ha triat dos perfils que representen l’esperit i la imatge de la marca. Tots dos s’han convertit en els protagonistes del clip “Històries de Paco & Lola”, que representa un escena quotidiana entre una parella en una terrassa d’un cèntric hotel de Madrid. Aquest vídeo s’està difonent a través de la xarxa per potenciar la imatge del celler en l’univers online generant debat entorn de l’escena presentada i convidant als consumidors al fet que enviïn les seves pròpies històries pacololeras. El vídeo ha estat realitzat per estudiants de l’Escola Metròpolis de Madrid i ha comptat amb la col·laboració especial del guionista Miguel Sáez Carral.