I.SANZ: NOIA MARCA EL CAMÍ PEL QUE QUEDA DE TEMPORADA

P- La victòria a Sant Sadurní és una boníssima manera d’anar gaudint del temps que ens queda junts, no?

I.SANZ- Bé com ja vam comentar a l’última entrevista el nostre objectiu és fer el millor final de lliga possible, intentar fer bons partits i competir per arribar a la millor classificació possible. No ens marquem cap objectiu concret, més enllà d’intentar jugar al màxim nivell cadascun dels partits que ens queden. Lliurar-nos i esforçar-nos per millorar per intentar donar el màxim nombre d’alegries a la nostra gent. No hi ha dubte que vam fer un bon partit i que va ser un d’aquells dies en els quals tots tornem més contents a casa.

P- A l’Ateneu es va donar una gran imatge d’un equip que malgrat tot no es deixa anar i dona tota una lliçó de contres.

I.SANZ- Si. La veritat és que estic molt orgullós de l’equip. Era un partit que tenia molt perill i presentava moltes dificultats. L’equip hi arribava després d’un cop dur com va ser l’eliminació de la Cers, una setmana difícil en tots els sentits, primer partit en la pista de televisió, un rival duríssim… potser el millor competidor de l’Ok Lliga… en definitiva un context força complicat. En aquesta situació límit, l’equip va donar el millor de si mateix, va ser capaç de sobreposar-se a totes les dificultats i va fer un partit molt complert en tots els aspectes. Crec que vam fer una molt bona defensa, molt solidària i activa, vam estar bé en les transicions i vam fer un atac inteligent. a més vam tenir encert en els moments claus, una cosa fonamental per obtenir la victòria. Per tant, molt content per l’actitud i la reacció de l’equip i satisfet del nivell de joc. És el camí a seguir en el que queda de temporada. Ara tenim el Vic, un partit d’exigència màxima davant d’un rival d’una qualitat enorme, amb una classificació que no fa justicia al nivell de l’equip. Malgrat que està en una situació difícil crec que estan molt concentrats i compromesos , penso que Gerard Pujol està fent un molt bon treball … i que necessitarem rendir a un gran nivell per competir bé.

P- I potser et podràs acomiadar d’Igualada havent aconseguit que “el que mai la perd”, “el que les roba totes, sigui per fi també “el que les endolla totes”.

I.SANZ- El Ton té un potencial enorme… de fet és molt més bon jugador del que ell creu que és. Té capacitat per dominar totes les parts del joc. Quan juga concentrat amb determinació i confiança és un jugador fantàstic. El futur és a les seves mans, si aconsegueix creure més en ell mateix i jugar sempre intens i amb determinació. Si ho fa serà un jugador de referència en els pròxims anys. No en tinc el més mínim dubte. Si el meu pas per la seva carrera serveix per ajudar-lo a ser una mica millor, em dono per més que satisfet.