CH Caldes A Campió de Catalunya Infantil a Riudebitlles

Aquest diumenge 22 d’abril al Pavelló de Sant Pere de Riudebitlles, ple de gom a gom, amb més de 500 persones, el CH Caldes s’ha proclamat brillantment, en un partit molt emocionant decidit a la tanda de penals, Campió de Catalunya Infantil de Hockei Patins. … Al final del temps reglamentari, s’ha arribat amb el resultat de 3-3. El partit ha començat amb un domini i clares ocasions del CH Caldes que li han permes adelantar-se amb un 2-0. Destacar per part del CH Caldes, a dos dels seus jugadors, en Roger i en Ferran, claus en aquest tram del partit. … El CP Vic lluny d’enfonsar-se a seguit fent el seu partit i abans del descans, gràcies al seu millor jugador i capità de l’equip, ha retallat distancies, arribant a la mitja part amb el resultat de 2-1. … A la segona part s’ha vist un partit diferent, el CH Caldes no ha guadit de tantes ocasions de gol com en la primera part, segurament pel cansament de tants partits seguits de competició, semifinal contra el FC Barcelona inclosa, i el CP Vic ha començat a dominar el partit. El CP Vic, gràcies a aquest domini ha donat la volta al marcador i a falta de 6 minuts s’ha posat al davant al marcador, 3-2, aprofitant un ràpid contraatac. … I quan tot semblava que el CP Vic seria el nou campió, en els darrers segons el CH Caldes ha empatat el partit, i han sigut els penals els que han decidit el guanyador. Enhorabona als dos equips pel bon espectacle ofert avui al Pavelló de Sant Pere de Riudebitlles, molta sort tingueu en el Campionat d’Espanya a celebrar d’aqui 15 dies. … Per acabar, Felicitar al club pati Riudebitlles, el comité organitzador, els equips participants, a la federació i els patrocinadors pel bell espetacle esportiu que hem pogut gaudir aquest cap de setmana. Esperem que es repeteixi algun dia.