J.DONCEL: “ESTIC MOLT ORGULLÓS DE TOT EL JÚNIOR”. EL PRIMER EQUIP S’ESTRENA EN PISTA BLAVA i LES NOIES TORNEN A GUANYAR A LES COMES

Foto D. Figueras

El campionat de Catalunya júnior 2012 ja és història. El torneig s’ha tancat amb la victòria del FC Barcelona davant del Shum per 6 a 3 a la final. Els nois de l’IHC han acabat setens en el seu primer any de júniors i han fet mèrits per tenir millor resultat (han acabat el campionat només amb una derrota i per només un gol). El tècnic, Joan Doncel, està molt orgullós dels seus jugadors: Han estat uns campionats molt igualats. Els 8 equips podríen haver estat a la final. La fase de grups ha estat molt igualada als dos grups i tot s’ha decidit per petits detalls. Pel que fa a nosaltres hem tingut 3 partits molt durs i molt igualats i se’n han escapat pels detalls que et comentava. Estic content del rendiment de l’equip ja que hem donat la cara en tots els partits encara no no hem estat fins del tot. Estic molt orgullós de tots els jugadors de l’equip i del treball que han fet  aquests any. També vull donar les gràcies als 4 sèniors del nacional ja que ells són part important perque els júniors hagin arribat a campionats. I també donar les gràcies al Puyi (el meu Tito) que sempre està al meu costat en els bons i els mals moments. I als delegats!. Gràcies a tots!

Un cop superat el campionat de Catalunya júnior tota l’actualitat de l’hoquei masculí se centra en el partit d’avui a Sant Sadurní entre el Noia i l’Igualada HC que tanca la 19ena jornada de l’Ok Lliga. El partit que arbitraran Jorge Garcia i Alvaro de la Hera serà televisat per Esport 3 i TDP i suposarà el debut dels arlequinats amb la pista blava. Pel que fa a les noies del FONTANELLAS I MARTÍ IHC han trencat aquest diumenge un malestruc.

FONTANELLAS I MARTÍ IHC 6 – VILANOVA 5. PER FI, VICTÒRIA A LES COMES

Crònica d’E. Bernadas

L’IHC femení ha aconseguit  la primera victòria de l’any a Les Comes, en un partit vibrant i d’alta intensitat.

El partit va començar bé per les noies que entrena en “Pirri”, quant al minut sis la Maria batia per primer cop la porteria visitant. Però com ve sent habitual a Les Comes, l’equip enlloc de tranquil·litzar-se, ha caigut en la precipitació. Fruit d’això, tan sol dos minuts desprès, el Vilanova ha aprofitat un error defensiu per empatar. Per sort les igualadines s’han posat les piles un altre cop i la Raquel acabava una jugada personal col·locant la bola al fons de la porteria. Altre cop avantatge al marcador i precipitació, que les visitants han aprofitat per capgirar el marcador en menys d’un minut i situar el partit en un perillós  2 a 3.

Aquest resultat ja no es mouria fins la segona part, quant a poc de començar l’Elba ha aprofitar el refús de la portera del Vilanova, desprès de dues rematades igualadines, per colar-li la bola per sota del cos amb un bon xut ras. Durant sis minuts les igualadines han aguantat l’empat a tres, però de nou una errada defensiva ha deixat que les vilanovines s’avancessin un cop més. Poc els ha durat l’alegria a les noies del Vilanova, perquè la Raquel ha robat una bola al mig del camp i regatejat la portera visitant per fer pujar el 4 a 4 al marcador.

Aleshores si que les noies del Igualada H.C. han fet la feina que tocava i poc desprès que les rivals disposessin d’una FD per acumulació, amb la Teresa forçant l’errada de la jugadora visitant, fruit d’una jugada de triangulació entre la Raquel, l’Elba i la Maria, la Peke posava el 5 a 4 al marcador. Quan quedàven trenta segons per acabar, les visitants se l’han jugat  canviant la portera per una cinquena jugadora de pista, però la bola ha estat robada per l’IHC i l’Elba  feia el 6 a 4 a manca de catorze segons. Semblava que tot estava dat i beneït, però les vilanovines s’han aprofitat del relaxament de la defensa local per posar el definitiu 6 a 5 al marcador.

El proper partit serà: A Sant Hipòlit de Voltregà el proper dissabte dia 28 d’abril a les 18:00 hores contra  el C.P. Voltregà.