El llibre "Les flors del Sàhara" a la biblioteca de Santa Margarida i els Monjos

La biblioteca de Santa Margarida i els Monjos va acollir la presentació del llibre de contes “Les Flors del Sàhara”, editat per l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, el passat divendres 20 de març. La presentació de l’acte va anar a carrec de Filo Martínez, regidora de l’Ajuntament dels Monjos, i els contes van ser explicats pels seus autors, Marta Fos i Miquel Cartró. Seguidament es va fer una lectura de varis fragments dels contes a càrrec de Mònica Piñol, il·lustradora del llibre i el nen sahrauí Nabt Lahbib, protagonista d’un conte. L’acte va ser organitzat per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i l’ACAPS Wilaia Alt Penedès.
“Les Flors del Sàhara” és un llibre que conté tres relats sobre la realitat que viuen els infants sahrauís als campaments de refugiats, a les zones alliberades pel Front Polisario i al Sàhara Occidental ocupat pel Marroc. El llibre vol fomentar els valors solidaris i l’empatia cap als infants, tan vulnerables en els conflictes armats, i vol despertar una nova sensibilitat activista i solidària cap al poble sahrauí.