PRESENTACIÓ "365 CONTES" VILAFRANCA: CRÒNICA DES DEL COR.


Encara,  amb la tremolor del paper a les mans, i un somriure absent, m’abelleix escriure sota la companyonia de la música “river flows in you”, per tal d’explicar com ha anat la presentació de “365 contes” a Vilafranca. M’he emocionat molt sentint la veu de M.Rosa amb el conte de Teresa Solé, la seva veu m’endinsava en una història molt dura escrita amb una bellesa extraordinària, recordava la Patrícia i la seva conversa d’Iride i Gali.leu, la cara del Carles amb el conte d’en Victor Pàmies. La veu de la Melania que semblava que un nen de deu anys l’havia posseït. Ha estat un acte entranyable on no hi ha faltat la sensibilitat de les organitzadores com no podia ser d’altra manera: Pilar Valero i Marta Pérez Sierra. Més sensacions que dissecaria per retenir-les per sempre, malgrat se que m’acompanyaran per molt temps. “365 contes” El llibre fruit de la unió, és un llibre magnífic perquè ha aconseguit un propòsit no massa comú, recórrer els països catalans acollint històries plenes d’il·lusió. La millor manera d’explicar un conte cada nit i viure’l intensament en el somni.

La bateria d’en Marc ha sonat suspens,. intriga, ha creat tempestes e impulsat a la dimensió on els somnis es compleixen, també la guitarra d’en Genís endolcia cada paraula i en el cas d’algun conte afeblia la fortalesa del rictus.
He conegut al Sergi G. Oset!, per fí! , ostres no l’he felicitat per “Secrets”. 
Ho faig ara, enhorabona per Secrets!  

Olga, he estat molt feliç i encara em reverbera “el senyal” com una onada de mar,.
Moltes roses per tu també!

Us abraço.