L’exposició "Infants sahrauís, infants refugiats" a la biblioteca de Santa Margarida i els Monjos

La Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos acull l’exposició de fotografies ”Infants sahrauís-infants refugiats”.
L’exposició “Infants sahrauís-infants refugiats” mostra la difícil situació d’exili i resistència del poble sahrauí als campaments de refugiats de Tindouf (Algèria), centrada en la vida dels infants. Així mateix, té l’objectiu de mostrar la solidaritat amb el poble sahrauí i denunciar la injustícia que pateixen els sahrauís en un exili que ja dura més de 36 anys. L’exposició està formada per fotografies amb textos, que reflecteixen la vida quotidiana als campaments de refugiats i els sentiments i l’esperança dels infants. 


L’exposició es pot visitar fins al 4 de maig, a la sala d’actes de la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos.
Exposició de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès.