5.-Sant Jordi 2012. EL COMERÇ DE SEMPRE (col.lecció de punts de llibre) “Viu Comerç” Vilanova i la Geltrú.

Punt de llibre nº4.- Fira Plaça de la Vila (Finals anys 60) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Horro. La clàssica fira dels anys 60 quan era agropecuària, industrial i comercial, podem veure un gran  ou al costat del Ventosa  i també el estant de les motos BULTACO, moltes de les peces d’aquestes famosos motos es fabricaven a Vilanova.

Punt de llibre núm. 5.- Ferretaria Albà (1965) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Horro. La Ferreteria Albà, estaba ubicada a la Rambla Principal cantonada Francesc Macià, i podem veure el Sr, Arias que era l’encarregat, el Raül i el Jaume que eren els dependents, entre altres.Punt de llibre núm. 6.- Carrer Caputxins (1973) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Mas. Una bona perspectiva del que era i és el carrer més comercial de Vilanova i on encara continuen alguns comerços d’abans.
“Viu Comerç” nou logotip del comerç a Vilanova, continua amb la col·lecció que va iniciar l’any passat sota el  nom anterior “Tot Centre” amb tres nous punts de llibre de la Col·lecció “El Comerç de Sempre”. Ja sabeu col·leccionistes si voleu continuar la col·lecció teniu que passejar per els comerços vilanovins associats a “Viu Comerç” que estan indicats en aquest cartell en el que hi ha una distinció del punt que té cada comerç amb la frase demana-ho aquí!.

 Felicitats per continuar amb aquesta iniciativa i també per el premi que es va donar la Generalitat de Catalunya a la millor iniciativa comercial col·lectiva.