Qui t’ha vist i qui et veu…

UD At. Gramenet 3 – FC Vilafranca 1
El degà penedesenc ha caigut en la seva visita a Can Peixauet i perd pistonada amb la part alta tot i que encara hi ha opcions (tot passa per guanyar a Manlleu). El més destacable del partit però, ha estat la lamentable actitud de part de l’afició colomenca envers jugadors, cos tècnic i acompanyants de l’expedició vilafranquina. El que ha començat amb un parell de brètols (amb símptomes d’embriaguesa) incordiant a Puchi, ha acabat amb bona part de la tribuna baixa insultant greument i provocant (coincidint amb els dos darrers gols) en un acte del tot censurable i denunciable.

El més greu de tot, és que cap membre de la Junta Directiva local ha mirat d’apaivagar els ànims posant una mica de seny. Res. Ja els anava bé perquè els jugadors vilafranquins, a banda de veure’s superats futbolísticament pels de la Grama, s’han descentrat totalment.
I pensar que no fa gaire aquest equip jugava per pujar a 2a A contra equips com el Salamanca, Jaén, Ourense,… o que eliminava al Barça de la Copa del Rei arribant fins a quarts de final
Pel que veig, la galopant crisi econòmica que viu el club també ha afectat en l’educació d’alguns afeccionats de la Grama. Sap greu però és així. És trist perquè actes vergonyants com els viscuts avui, fan mal i embruten la imatge d’un club històric del futbol català que lluita per no baixar a 1a Catalana.

Gran Reserva: La veritat, després del viscut aquest vespre, em costa trobar res postiu però el golàs de Rubén Ortiz (tot i no servir per gaire) ha estat antològic amb una volea des de 35 metres.

Vi picat: El porter de la Gramenet, Miguel Ramos, s’ha lesionat en una topada fortuïta amb Dani Delgado i ha hagut de ser traslladat a l’hospital. Tant de bo quedi en un ensurt i es recuperi aviat.