JOAN FREIXA, rei a RIAZA (SEGOVIA)

Efectivament si dies enrere dèiem que ½ minut va separar al JOAN de la victòria, aquesta vegada li va sobrar per guanyar la seva primera duatlò d’àmbit nacional, a la vegada classificatori per el campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana passat 9 expedicionaris del CERRR IGUALADA, que no tenien fets els deures per participat al campionat d’Espanya es van desplaçar a la població de Riaza (SEGOVIA), per aconseguir plaça, i la veritat un èxit total doncs es va aconseguir un nou de nou

En primer lloc cal ressaltar la gran cursa del JOAN FREIXA, amb un temps de 55’05’’,  que va demostrar una superioritat sobre els seus rivals, i fou al tram amb bicicleta, on es tenia que pujar a la estació de esquí de la Pinilla, amb una temperatura gèlida, un vent que feia mes sensació de fred, intercalat amb pedregades i a la muntanya una nevadeta que semblava que es disputes una duatlò de muntanya d`hivern, on es va escapar de la resta de duatletes i es va presentar a la línia d’arribada amb un avantatja de 27 segons sobre el Miguel Garnacho i 37 segons sobre Javier Garcia Velasco. Moltes felicitats per la constància del JOAN , que s’han vist recompensades amb una victòria de prestigi.

Bon resultat també,  destacar en aquesta mateixa cursa de L’ISAAC DUARTE, 57’23’’,  que llàstima de no sortir-li una bona transició, no es va poder enganxar amb el JOAN FREIXA, i es va tenir que conformar amb la setena plaça, amb una bona cursa, on el fred li va passar certa factura, sense poder rendir  amb totes les seves possibilitats.

Dins de la categoria femenina, en un mal dia, i degut a una forta indisposició, l’ANNA NOGUERA, aconseguia l’objectiu que era classificar-se amb una sisena posició, però a una distancia molt llunyana de les primeres. Esperem que en bones condicions físiques les seves prestacions, segur que milloraran moltíssim
Seguidament es va donar la sortida a la categoria de grups d’edat on el CERRR IGUALADA, estava representat per 6 duatletes a les diferents categories, d’entre 132 participants

Destacar per sobre de tots, l’ISIDRE GUIXA, 1h00’07, que amb un parcial estratosfèric al tram de bicicleta, (millor temps en aquesta disciplina de tots els participants), aconseguia classificar-se en vuitena posició absoluta i primer veterà de 40 a 50 anys, demostrant un estat de forma molt bo, que de ben segur li reportaran mes èxits en les properes curses.

També va fer un bon paper el XAVI ROCA, 1h 00’13’’ catorzè de la classificació general i quart a la seva categoria de 30-34 anys, molt a prop del pòdium, i esvaint les males sensacions de les anteriors curses.

El MARCELO REYMUNDI, també demostrava que la gran temporada a les duatlons de muntanya, li han servit per adquirir un bon estat de forma, aconseguint entrar a la posició 33 posició i sisè a la categoria de 35-39 anys

Dins la mateixa categoria, el MANEL ELIZARI,  acabava a la posició 94, amb un temps de 1h18’52’’, després d’una sortida molt ràpida que després el va frenar una mica en el seu rendiment.

Altres resultats foren el lloc 42 del SERGIO BURON, amb un temps de1h05’44’’, que el fred el va frenar amb les seves aspiracions de poder aconseguir una millor posició, doncs el seu estat de forma es per fer-ho sense masses problemes. Dins la seva categoria de 20-24 anys era onze.

I per últim en el lloc 43 JORDI MORENO, amb un temps de 1h05’46’’, feia una cursa força discreta on no es va saber adaptar a l’alçada (mes de 1.200 metres), aconseguia ser 3 dins la categoria de 50-54 anys.

Amb resum,  objectiu complert, tots classificats per el campionat d’Espanya que es durà a terme la setmana del 5-6 de maig a la població d’Aguilas (Murcia), on tots aquets duatletes tenen forces aspiracions a fer un bon paper, acompanyats , per la resta d’equip que el composa, el ROGER ROCA, L’ALBERT MORENO, EL SERGI RODRIGUEZ, EL JAUME CONSOLA, L’IVAN LIMIA, LA MARTA BOTSORA I EL GERARD MUXELLA, on de ben segur s’aconseguirà algun resultat meritori

RIAZA 15 ABRIL 2012

JOAN FREIXA, GUANYADOR A RIAZA

JOAN , A L’ARRIBADA

ANNA NOGUERA

ISIDRE GUIXA, primer veterà

EL SERGIO BURON i EL JORDI MORENO

XAVI ROCA, en plé esforç

ISAAC DUARTE, conduit el pilot

MANEL ELIZARI, en ple esforç

MARCELO REYMUNDI en ple esforç