CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR. ARRIBA EL GRAN DIA

Els júniors de l’IHC començen aquesta tarda a gaudir del premi que s’han guanyat després d’una temporada intensa. Per cinquena temporada consecutiva juguen una fase final del Campionat de Catalunya amb els altres 7 millors equips del país. L’èxit encara és més gran si es té en compte que tots els jugadors són júniors de primer any, una circumstància que s’ha de tenir molt present a l’hora de valorar el treball dels igualadins.

El primer rival és el Reus Deportiu (3/4 de 8), l’únic dels 3 contra qui encara no ha jugat aquesta temporada. Dissabte els arlequinats tindran jornada doble: a 2/4 de 12 contra el Shum i a 2/4 de 7 contra el Tordera, un dels aspirants al títol. Els partits de diumenge ja dependran de la classificació que hagin obtingut els igualadins.

Joan Doncel ha recuperat a temps al porter Larios (aquest dimecres el Tito ja va entrenar amb normalitat sense les molesties que tenia a la cama esquerra). El mateix Larios ha confirmat a la mevaweb la seva recuperació: Jo estic molt millor! L’últim entrenamen ja el vaig fer amb relativa normalitat! Amb unes lleugeríssimes molèsties i una mica insegur. Però a partir de demà ja toca buidar-se a la pista i estar al 100%! . Pel Tito, un dels responsables que l’IHC sigui un altre cop en campionats, ara tot està a les seves mans:  Depenem de nosaltres mateixos.. l’any passat ja és va demostrar que cada partit és un món.. Així que seràn uns campionats d’allò més igualats i divertits!!! Aquesta temporada l’equip ha passat per moments molt dolents tant mentalment i com ae resultats.. Al final hem pogut assolir el nostre objectiu principa.  Ara toca disfrutar al màxim (que en part és com millor es juga) i tot el que vingui benvingut sigui!!!!

La llista de convocats  de l’IHC la formen aquests jugadors: Isaac Larios i Diego Toro com a porters, i David Carles, Pep Vilaseca, Aleix Vera, Oriol Garrido, Eric Vives i els juvenils Edgard Peralta i Martí Dalmases.

L’entrenador igualadí assegura que l’equip arriba a Olot “amb molts ànims i amb la tranquilitat de tenir ja l’objectiu complert, que era el d’arribar a campionats. Ara toca gaudir sense renunciar a res, està clar”. Per Joan Doncel l’equip “porta molts dies treballant fort. Arribem en un bon moment”.

Els nois de l’IHC tindran una feina complicada si fem cas de la votació que està fent la pàgina web del campionat. Els arlequinats són els últims de la llista de favorits per emportar-se el títol (amb un 5% dels vots). EL FC Barcelona és el màxim candidat si atenem a aquestes votacions ja que té el 21% dels vots. Darrera hi ha el Shum i el Voltregà amb un 14%. Darrera hi ha el Mataró amb el 13 %, Tordera amb el 12%, el GEiEG amb l’11 i el reus amb el 8%. El repte serà portar la contrària als pronòstics i portar l’aventura fins a les últimes conseqüències (i com més últimes millor).