Presentem una mascota molt especial

El proper dissabte 21 d’abril les Biblioteques de Sitges presentarem la mascota de les sales infantils, que a partir d’ara ens farà companyia a les biblioteques, aconsellarà bons llibres als nens i nenes, escoltarà les Hores del Conte… És una mascota molt especial i ens agradarà molt que vingueu a donar-li la benvinguda.

Durant l’acte de presentació comptarem amb la presència del reconegut il·lustrador Horacio Elena, que ens explicarà com realitza les seves il·lustracions i podrà respondre a les curiositats dels nens i nenes.

Horacio Elena ja ha col·laborat en altres ocasions amb les Biblioteques de Sitges, com ara fent els magnífics dibuixos que decoren les parets de la sala infantil de la Biblioteca Santiago Rusiñol.

Durant aquesta setmana, cada dia penjarem en una plafó de la biblioteca una nova pista per a veure si algú endevina qui serà la mascota de les sales infantils de les Biblioteques de Sitges. La primera pista és: “Té quasi 100 anys”. Penseu, penseu…

 

Si voleu sortir de dubtes, us esperem a la Biblioteca Josep Roig i Raventós el dia 21 d’abril a les 12h.

Us recordem que el divendres 20 d’abril no hi haurà l’habitual Hora del Conte a la Biblioteca Josep Roig i Raventós.

Com podem arribar a la Biblioteca Josep Roig i Raventós?

Plaça Catalunya s/n 08870 SITGES

tf. 93 894 84 86

e/m b.sitges.jrr@diba.cat

Si vols veure el mapa, fes click  AQUÍ