PRESENTACIÓ DE LA COL·LECCIÓ DE LLIBRES INFANTILS El Follet Oriol

El sadurninenc Òscar Sardà, il·lustrador infantil i publicitari, ha vingut a la biblioteca a presentar-nos la col·lecció de llibres de l’Editorial Barcanova sobre El follet Oriol, personatge que està inspirat en el seu fill. El que li va donar la idea va ser un conte que ell li explicava a les nits. Va decidir il·lustrar-lo i plasmar en colors ben vius aquella primera aventura del valerós follet. Aquell primer conte va ser publicat per Editorial Barcanova i portaria per títol: “El follet Oriol i la cuca de llum”. Un any després, Editorial Barcanova publica la segona aventura del follet: “El follet Oriol i el cim de l’àliga”. 


Actualment la col·lecció de llibres infantils compta amb una desena de llibres, que podeu consultar al Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals clicant aquí: follet Oriol al Catàleg


Una bona mostra d’aquests llibres han estat exposats el dia de la presentació. Aquesta ha comptat amb la participació de l’autor dels llibres, Òscar Sardà, i de la directora de la biblioteca, Glòria Bricollé, la qual ha explicat un dels contes amb la participació d’alguns dels nens i nenes del públic. L’Òscar també ha tingut ocasió d’explicar les seves il·lustracions, davant d’un públic infantil i familiar entregat, així com d’anar mostrant com dibuixa els personatges simultàniament a la lectura del text. Al final de l’acte l’autor ha dedicat els seus llibres als nens i nenes que li han demanat i ha regalat les il·lustracions del dia a alguns nens afortunats. 

Podeu veure un petit reportatge fotogràfic aquí sota, així com un vídeo de mostra de l’explicació del conte amb il·lustracions de l’Òscar en viu. 

Actualment, a la sala infantil de la biblioteca, podeu trobar els següents contes en lletra de pal: