Concert a Madrid

El passat dia 2 d’abril, el Coro de Jóvenes de la Comunidad de Madrid dirigit per Juan Pablo de Juan ens va acollir i vam oferir un Concierto Joven a l’església del Cristo del Olivar.

El concert fou tot un èxit i es va poder gaudir amb les dues corals el qual van interpretar un repertori molt variat i molt amè que van fer del concert una estona molt agradable i interessant. També hi va ajudar l’acustica de la església que deixava que les corals omplissin tots els seus racons amb els seus cants.

Des del web coralea.com ens van felicitar amb una ressenya on destaquen la compenetració dels dos cors amb el seu director, la capacitat de concentració dels cors i que va ser un concert que no es podia pedre a part d’instructiu i molt gratificant.

Gràcies a aquest concert la Coral Xalest hem creat lligams amb el món coral a Madrid i és molt possible que surgeixin trobades i concerts ja que l’entesa va ser molt bona.