El Japó a través de la seva Gastronomia

El Poble Espanyol proposa una activitat per conèixer el japó a través de la seva Gastronomia més autèntica

-Amanides, sashimi, carn de wagyû, diversos tipus de fideus, postres i licors japonesos… són alguns dels productes típics de la cuina nipona que els assistents podran degustar i conèixer en profunditat.

-L’activitat tindrà lloc el proper 26 d’abril a les 19:30h al Poble Espanyol i compta amb la col·laboració de Cominport, nuestrobuey Wagyu, Roger Ortuño www.comerjapones.com, Antoni Campins i el Consolat del Japó a Barcelona.

El cicle Gastronomia 360º continua al Poble Espanyol amb una nova i atractiva proposta per aquest abril: Japó més enllà del sushi i del sake. Es tracta d’una sessió per a conèixer el Japó a través de la seva gastronomia més genuïna i menys coneguda fora de les seves fronteres.

Els assistents a aquesta experiència descobriran el concepte ichijû sansai, que és la base del menú tradicional japonès, i podran gaudir de diverses degustacions: amanides (goma wakame i tosaka variada), salmó salvatge d’Alaska en sashimi, carn de wagyû a la planxa de sal, nigiri de carn de wagyû flamejat, kakesoba (fideus), zunda moji (un clàssic postre japonès), sochû (destilat) i umeshu (licor de pruna). La sessió inclourà també una explicació sobre els principals tipus de fideus, el wanko soba, el sochû i l’umeshu.

Aquesta activitat tindrà lloc el dijous 26 d’abril a les 19:30h al Monestir Romànic de Sant Miquel del Poble Espanyol. El pàrquing serà gratuït per als assistents a l’activitat. Les places són limitades i les entrades costen 20 € i es poden adquirir a través d’aquest enllaç:

http://www.codetickets.com/poble-espanyol/ca/poble-espanyol.com/47/IND/

Japó més enllà del sushi i del sake és la sisena activitat del cicle Gastronomia 360º, que va arrencar el passat mes de novembre amb un taller de foie que va anar seguit d’un tast de caviar al desembre, una classe magistral i degustació de pernil ibèric de gla Joselito al gener, un taller de tapes a càrrec d’Iker Erauzkin, al febrer, i una activitat sobre els secrets de l’oli d’oliva al març. A través d’aquesta iniciativa, El Poble Espanyol ofereix diferents experiències gurmet que van dirigides tant a professionals del sector de la gastronomia com al públic en general.