DIVAGACIONS

Per a que estigui on està, ha hagut de lluitar. No ha estat fàcil, però hi és. El que cerquem de vostè és la transmissió del llast del que configura la nostra història i fer palesa la nostra lluita per demostrar al mon qui som, i del llast volem la vostra petjada per l’avenir, La memòria del seu moment, per a que guiï les passes dels que venen i necessiten aprendre a trobar el viarany que porta a la llum en aquest temps negre, el que precisem de vostè és un llegat present per un futur que ha de ser per força millor. I quin preu esta disposat a pagar per entrar en la història, i deixar constància?, si n’hi ha persones que tota una vida de penúria no omple ni una sola pàgina?. Una orella sagnant de VAN GOGH, som, perquè anem malbaratant el talent, i ens atemorim acèrrims a la por a la pèrdua per obviar-ho per complet, i cobrir amb una manta als que valen de debò —no fos cas que fos millor que jo– .El que vull  és una història justa, escrita pels i les que l’escriuen de forma unànime. I per això cal escriure-la des d’ara, esborrallar i començar de bell nou, trencar els estereotips i donar a conèixer l’home o la dona que sou, de veritat i des del cor. Aportant tota la força que tenim per ésser presents ara i sempre. 

No ho oblidis, vostè esta on està perquè s’ho ha guanyat.