L’ESCRIPTORA ROSA REGÀS PRESENTA EL SEU DARRER LLIBRE

L’escritptora catalana Rosa Regàs ha vingut a presentar el seu llibre L’Hora de la veritat, dins els actes de la Setmana de la Gent Gran.

La presentació ha tingut lloc l’11 d’abril, a quarts de nou del vespre.
“Fer-se gran és una història que costa molt de pair 
perquè quan som grans hi ha una cosa que ens obsessiona molt
 que és el pas del temps”.
Roga Regàs (Barcelona, 1933)

L´hora de la veritat, Rosa Regàs mira la vellesa als ulls, sense por ni apriorismes, amb valentia i il·lusió pel present. L´hora de la veritat és un cant a la vida que no defuig la proximitat de la mort, una incitació a donar ales a les nostres vocacions ocultes, les que hem mantingut amagades tants anys i que ara, alliberades i redescobertes, poden finalment florir.

“I tenim tot el temps per fer-ho. No el temps del passat, que és limitat i inamovible, no el temps del futur, que és limitat i inamovible, no el temps del futur, que es nodreix de la imaginació, dels presagis o de l’atzar, sinó el temps del present, el temps real.”