Sassó Parera

Un vi singular del Celler Minguet

Un vi amb personalitat, amb un caràcter marcat de terrer i un nas que no et deixa indiferent. Un vi de taula amb el certificat de vi ecològic, que respecta el cep i el terreny on creix, combinació d’argila, grava i calç, permetent d’aquesta manera que li puguem trobar la seva essència més pura. Es tracta d’un vi que se surt de l’estàndard. Un vi d’edició limitada elaborat pel Celler Minguet, situat al Papiol, que amb només 12 anys de vida i practicant agricultura ecològica va trobant el seu lloc al mercat amb productes complexos i amb molt de joc per als amants del vi. Un vi d’autor, català, elaborat per aquest celler familiar i que ens mostra tot el que pot donar de si un raïm chardonnay. Color or vell, amb reflexos ataronjats, àgil en copa, net i brillant amb llàgrima abundant i fina de caiguda ràpida. Aromàtica-ment agradable, persistent i molt intens. Té unes notes presents de la criança en fusta amb un fons de préssec en almívar i records balsàmics i minerals molt presents. Final dolç avainillat. Un vi ideal per oferir a aquells que diuen que no els agraden els vins blancs. Amb caràcter de vi negre però amb la frescor del blanc. Ideal per acompanyar peixos amb salsa o un turbot a la papillota amb herbes aromàtiques. Té prou caràcter també per poder acompanyar carns blanques. De fet, per a mi el seu company de viatge podria ser un filet de vedella amb confitura de préssec. Xavier Arumí (Cupatges)

Celler Minguet

C/Peu de la Costa,10 – 08754 El Papiol – info@cellerminguet.com