Galán Baró dóna ales als periquitos i "mata" al Vilafranca

FC Vilafranca 1 – RCD Espanyol B 3
Massa càstig per al Vilafranca davant un filial blanc-i-blau que ha tirat d’eficàcia (quatre xuts entre pals en tot el partit) i de Bakary (amb dos gols en un minut al tram final) per a endur-se els 3 punts de forma totalment immerescuda. A més, el col·legiat del partit ha ofert un constant concert de xiulet en contra del Vilafranca que ha desesperat a la parròquia vilafranquina. Sort que els jugadors, alliçonats per Puchi, no han caigut a la trampa de protestar i desquiciar-se donant un gran exemple.

Sempre he cregut en l’honestitat dels col·legiats i entenc que es poden equivocar en jugades aïllades, dubtoses i difícils de jutjar en dècimes de segon però el que no consenteixo és l’arbitratge sibil·lí que et va matant poc a poc, amb disparitat de criteri en assenyalar les faltes a favor d’una banda o altra i que quan més l’escridassen des de la grada més a gust es troba. Tots sabem que interessa (i molt) que l’Espanyol B acabi jugant la promoció d’ascens però amb la plantilla que tenen (on algun jugador sol deu cobrar el pressupost sencer del Vilafranca) no els calen aquestes ajudes
El cas és que, tot i perdre, no hi ha res impossible. La 4a plaça (Manlleu) és a 3 punts o 2 (Terrassa) si tenim en compte que La Pobla no podria fer el play-off si s’acaba confirmant el descens del Nàstic a 2a B.
Per a seguir lluitant per aquest objectiu caldrà sumar en els dos propers desplaçaments: aquest dijous (20:30h) a Can Peixauet contra la Gramenet i diumenge vinent (17h) a Manlleu en un duel que pot ser decisiu.

Gran Reserva: Els afeccionats que han acudit avui al Municipal (uns 450 aproximadament) que han apretat de valent. Jugar així dóna gust. A més, han sabut apreciar l’esforç dels jugadors que han estat acomiadats amb una gran ovació.

Vi picat: El temps (plujós i ventós) a primera hora de la tarda no ha acompanyat i, qui sap, ha pogut restar més gent encara. L’únic cómode amb áquesta situació meteoròlogica era l’informador del Sunderland (9è classificat a la Premier League) que ha vingut a “espiar” als joves valors de la cantera perica.