ALFRED BOSCH PRESENTA EL SEU NOU LLIBRE ” I ARA QUÈ?”

El proper dijous 19 d’abril, es presentà el nou llibre de l’Alfred Bosch. I ara què?. Al Museu Déu del Vendrell.
L’escriptor i Diputat al Congrés de Madrid d’ERC/RCat/CatSí, presentarà el proper dijous el seu nou llibre “I ara què?”, al Museu Déu del Vendrell. En l’acte de presentació també hi assistiran la Rut Carandell (Rcat) i en Jaume Piñol (Regidor de l’Ajuntament del Vendrell).
I ara què? és un assaig molt personal. Amb un estil àgil i proper, ON Alfred Bosch hi analitza els canvis fonamentals que s’han produït a la societat catalana durant el període que va des del final de la presidència de Jordi Pujol fins al tancament del cicle de consultes sobre la independència amb Barcelona Decideix, plataforma de la qual en va ser portaveu.