L’edat no és problema a l’hora de prendre una determinació important: un nen de 13 anys i una dona de 80 anys, un fidel exemple

 Dues notícies que fan patent que l’edat no és problema. A veure que us en semblen

Una dona de 80 anys aterra una avioneta després de la mort del pilot

Una dona de 80 anys va aterrar una avioneta amb solament un motor funcionant i escàs combustible després del desmai del seu marit, de 81 anys, que comandava el vol i que posteriorment va morir, va informar el dimarts la Policia de l’estat de Wisconsin d’EE. UU.

Rebent les instruccions des de terra del seu fill i d’altres persones per la ràdio de l’avió, Helen Wilson va fer quatre intents d’aterratge després d’haver volat diverses hores.

Després que el marit d’Helen perdés la consciència, un altre pilot professional va desenganxar amb el seu avió per transmetre-li instruccions a la dona, que ja sabia que el seu marit havia mort però va mantenir la calma i va aterrar l’avió Cessna de vuit seients en l’aeroport de Cherryland.

“Al principi, ella ni tan sols volia que l’altre pilot desenganxés”, va explicar el seu fill James Collins. “Ella va dir: ‘No creeu que puc fer això per mi mateixa? No confieu en mi?’ Estava més tranquil·la que nosaltres en terra. Mantenia totalment el control”, publica l’agència Associated Press.

“Ja sabia que havia perdut al meu pare i no volia perdre també a la meva mare”, va confessar Collins i va afegir, que la seva mare va ser hospitalitzada amb lesions en les vèrtebres i una costella fracturada, però ja està recuperant-se.

rt.com

Amb 13 anys pren el volant de l’autobús escolar i salva als seus companys

Jeremy Wuitschick, estudiant de 13 anys de l’ESO, no va dubtar a agafar el volant de l’autobús escolar i guiar-ho després que el conductor sofrís un desmai.

El jove va intervenir amb rapidesa i va conduir l’autobús fins a apropar-ho a la vorada de la vorera, on li va llevar les claus.

El conductor de l’autobús escolar va començar a sentir-se malament i després d’agitar frenèticament els braços va perdre el control del vehicle, segons va publicar la web del canal ‘ ABC’.

L’incident va ocórrer aquest matí quan els 15 estudiants viatjaven cap al centre escolar de Surprise Lake, en Rodhes, EUA. La decisiva intervenció de Jeremy Wuitschick va ser determinant per evitar el que va poder acabar en tragèdia.

El noi, que va ser definit per la policia com “un que pensi ràpid”, va agafar el volant davant el rumb incert que prenia l’autobús i ho va conduir.

Els agents de policia havien estat advertits d’un autobús escolar que circulava de forma errònia per la ciutat al voltant de les 8 del matí d’aquest dimarts, però quan un agent va arribar al lloc Wuitschick tenia la situació sota control.

“Va ser bastant aterridor. Vaig actuar per instint, perquè tot estava succeint molt ràpid,” va assegurar el jove heroi.

Un dels directius de l’Institut va assegurar que els estudiants havien estat entrenats per actuar en situacions d’emergència en l’autobús escolar.

El conductor de l’autobús va sofrir el desmai per problemes relacionats amb el cor.