Vinyes a Sant Llorenç d’Hortons

Vinyes al Penedès amb una vista privilegiada a Montserrat.

El municipi de Sant Llorenç d’Hortons esta situat al norest de la comarca de l’Alt Penedès, al límit amb la comarca de l’Anoia i el Baix Llobregat i ofereix un gran nombre de possibilitats per gaudir de la naturalesa, l’oci i la gastronomía i on predomina principalment la vinya.

El seu paisatge és ondulat, amb pujols boscosos, però a les zones planes s’hi troben conreus d’horts. 

L’activitat econòmica mès tradicional és l’agrària amb nombroses explotacions vinícoles i diversos cellers i caves, tot i que en els darrers anys ha aparegut una important activitat de petites indústries.

La seva privilegiada situació geogràfica, en un inmillorable entorn natural, fa de Sant Llorenç un dels municipis amb més encant de la comarca del Penedès i la seva visita es obligada.