Campus de la Secció de Futbol del Club d’Esports Vendrell

Dijous va acabar el Campus que des de la Secció de Futbol del Club d’Esports Vendrell es van organitzar per als quatre dies previs a les vacances de Setmana Santa. Des de dilluns, de 9 a 13.30 hores, els inscrits han fet diverses activitats vinculades amb la pràctica de l’esport que més els agrada, el futbol. Però, a més d’això, ha estat un Campus que no s’ha limitat a tenir uns nens ocupats durant unes hores, sinó que s’ha aprofitat per treballar altres aspectes i valors del que ha de ser l’esport i el treball en equip.


Tot i que la meteorologia no ha acompanyat, gairebé tots els dies han pogut trepitjar la gespa i seguir el programa previst. Exercicis de psicomotricitat, perfeccionament de tècnica i tàctica, de control de pilota, de coordinació, de motivació… Però també, i molt important, s’han treballat aspectes com la importància del treball en equip i la convivència. A més, han fet manualitats, han dibuixat, han vist vídeos, han esmorzat plegats i han participat en interessants sessions teòriques i pràctiques, i se’ls han donat pautes sobre la importància d’alimentar-se correctament i sobre la necessitat de mantenir uns hàbits higiènics adequats.
Separats en grups segons l’edat i conduïts pels corresponents monitors, els nens han fet un interessant i intens treball esportiu i educatiu però, a més, passant-ho bé, que és la millor fórmula d’aprenentatge a aquestes edats. Els nens, a través del joc, acaben asimilant comportaments i conceptes necessaris per al seu desenvolupament com a esportistes i, també, com a persones. I activitats com aquesta són un exemple del que també forma part indispensable del futbol base.

Una bona experiència de la que el Biel ha quedat molt content i satisfet, amb el seu diploma de recordatori com a participant del campus. De ben segur que si es torna a programar per a  l’estiu voldrà tornar-hi.

Fent clic aquí es poden veure fotografies del campus.