TALLER DE MONES DE PASQUA

Per aquests dies de Setmana Santa, us deixem unes fotos ben dolces del taller de Mones que s’ha fet a la sala infantil la setmana passada. Hi veureu el pastisser Albert Carafí, el qual -amb l’ajuda de la Teresa- ha estat l’encarregat d’ensenyar a fer la Mona a nens i nenes de primer a sisè de Primària. 
Després d’una breu presentació, el pastisser ha mostrat com fer servir la palatina per farcir la base amb gema (que és el dolç sec compost de sucre i rovell d’ou conegut en castellà com a “yema”). Un cop posada la gema dins de la base, la canalla ha “tapat” el pastís i hi ha col·locat fruita (alguns) i nata i xocolata (d’altres), amb l’ajuda d’una mànega que els ha ensenyat a fer servir l’Albert. Sent l’hora del berenar, qui més qui menys ha picat una mica de fruita per matar el cuquet de la gana…

Un cop han estat acabades les ornamentacions de nata i xocolata fetes amb la mànega, s’han començat a embolicar les mones amb plàstic transparent i cintes de colors. Ooohhh! Quina fila que fan!
Embolicant, embolicant… i s’ha fet l’hora de plegar! Foto de grup per a la posteritat i BONA PASQUA a tothom! Que passeu uns bons dies de Setmana Santa i a partir del dimarts 10 ens tornem a trobar a la biblioteca!