PARADES DE LLIBRES I ROSES A VILANOVA DEL CAMÍ

ACTUALITAT
VLLG MÉS? / CULTURA FESTIVA
La Diada de Sant Jordi donarà cita a les entitats vilanovines a la plaça del Mercat, a costat de floristes i llibreters. Entre tots plegats donaran ambient a la jornada amb les habituals parades de roses i llibres que s’instal•laran a partir de les 10 del matí. Des del servei de Cultura de Vilanova del Camí han preparat una celebració que barreja espectacle, música i sensibilització.
A les 10 del matí, el públic infantil està convidat a gaudir del teatre, perquè la companyia Teatre Nu representarà Sopa de pedres, a la plaça del Mercat, una obra de rigorosa actualitat. “Sopa de Pedres” reflexiona sobre la necessitat de trobar en l’enginy i la creativitat col•lectives la solució a les dificultats globals. És un humil missatge d’optimisme, davant el context de crisi econòmica. Segons expliquen des de Teatre Nu, el protagonista de Sopa de Pedres no és un únic personatge sinó tot un col•lectiu ja que la companyia volia explorar la naturalesa de la col•lectivitat en aquest espectacle.
Una altra dels moments especials de la celebració vilanovina que coordina el servei de Cultura serà la interpretació de La llegenda de Sant Jordi, a càrrec dels infants de l’esplai Endinsa’t. Serà en diferents sessions al llarg de la tarda que començarà a dos quarts de 6, a la mateixa plaça del Mercat.
En cas de pluja la festa es traslladarà a Can Papasseit.
A les sis de la tarda, la plaça s’omplirà dels sons de la música popular catalana i hi haurà una ballada de sardanes, a càrrec de l’Associació de Sardanistes deVilanova del Camí.

Font: Ràdio Nova-Serveis Informatius
28 – Vols llegir Més?