el marron glacé

el marron glacé és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matí Penedès Gamma Extra.

Penedesfera

La Núria Blanes és l’autora de el marron glacé. Adreçat als amants de la bona cuina, explica que a vegades és “víctima” del que anomena el moment “marron glace”, quan aquell pas de la recepta que, aparentment no té cap dificultat, s’explica amb mitja ratlla i paraules senzilles, però et posa en un carreró sense sortida enmig de l’elaboració d’un plat. Així doncs vol en primer lloc, explicar receptes senzilles i, en segon lloc, si s’ha trobat un MOMENT MG, advertir-lo i avisar-lo. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

Bloguers de la Penedesfera:

Daniel García Peris – Blog

[tags]Penedesfera, Vilafranca, Penedès, ràdio, podcast, blocaires, blocs, blogs, gastronomia, cuina, ingredient, recepta, Núria Blanes, Vilanova i la Geltrú[/tags]