Beneïda victòria

FC Vilafranca 1 – CF Pobla Mafumet 0
Triomf de mèrit el que ha assolit el degà penedesenc davant un dels “cocos” de la categoria com és La Pobla de Mafumet en aquest Diumenge de Rams gloriós. En un dels millors partits de la temporada, els homes de Puchi han aprofitat l’ensopegada general dels equips de la part alta (no ha guanyat cap dels 5 primers) i tornen a entrar de ple en la lluita per les places que donen accés a disputar la promoció d’ascens a 2a B.

(foto: Josep Sauleda)

Un solitari gol de Valerio -foto- ha valgut per a sumar els tres punts però a banda d’això, el gol del “mag” el fa entrar en la història del club al ser el núm. 1100 a 3a Divisió. Pere Sadurní, autor del primer gol a la categoria (Temp. 56/57) ha estat convidat a la llotja per a celebrar tal efemèride i ha gaudit d’alló més amb el joc i la victòria vilafranquina. I no ha estat l’únic… Avui el Municipal tenia una entrada millor que altres diumenges (350 espectadors) degut a la promoció dels 4 partits a casa per 10€ (dels que s’han venut uns 650 abonaments aproximadament).
La setmana on hem sabut la renovació de Puchi i de gran part de la base de l’actual plantilla no podia haver acabat de millor manera. Ara, descans per Setmana Santa i d’aquí quinze dies a rebre la visita de l’Espanyol B en el que pot ser un altre partidàs. Jo no me ‘l perdria…

Gran Reserva: Després de 10 jornades, el Vilafranca ha deixat la porteria a zero. La darrera vegada havia estat al camp de l’Olot (0-0) el 29 de gener.

Vi picat: La disbauixa de partits que es jugaran entre aquests propers dies i el dimecres 18 d’abril (data en la que es jugarà el Gramenet-Vilafranca) corresponents a la Jornada 33. I tot degut a la Copa Regions UEFA que ha de disputar la Selecció Catalana Amateur on, per cert, no hi ha cap jugador vilafranquí.