ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -163- DAVID ESCAMILLA

PARAULES D’AMOR de David Escamilla
VLLG? / INCLOU ENTREVISTA A L’AUTOR
“Paraules d’amor” és una d’aquelles cançons que han estat un referent per a moltes parelles d’enamorats durant diverses generacions. Una cançó que evoca la força, la tendresa i la nostàlgia agredolça del primer amor. Era l’any 1967, quan el jove Joan Manuel Serrat publicava el seu segon disc, titulat “Cançó de matinada”. De totes les cançons que formaven aquest treball discogràfic, n’hi va haver una que va destacar sobre la resta: Paraules d’amor. El periodista i escriptor, David Escamilla, ha trobat la suficient inspiració amb aquest clàssic musical de Serrat, per fer-ne una novel.la amb el mateix títol. 

Llibre publicat per Edicions 62, dins de la col.lecció “Èxits”. El llibre disposa d’un total de 302 pàgines, i també disponible en format electrònic.

L’ARGUMENT
“Paraules d’amor”, recrea la història d’una jove parella d’adolescents enamorats que fan de la cançó de Serrat la banda sonora de la seva pròpia vida. Enmig d’una ciutat que batega al  ritme trepidant de les il.lusions i els somnis compartits d’un bon grapat de personatges carismàtics, aquesta jove parella viurà el desencís i la por, els dubtes i la foscor de les acaballes del franquisme. Al llarg dels anys, però, l’escalf del record del seu amor innocent perviurà. 

L’AUTOR
David Escamilla, nascut a Barcelona l’any 1969, és periodista i escriptor. Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (Universitat Autònoma de Barcelona). Ha publicat una trentena de llibres de diversos gèneres: poesia, biografies, guies culturals, assaig, contes i novel.la. Com a periodista ha treballat en premsa, ràdio i televisió. Ha estat cap de redacció de publicacions i cap de premsa d’editorials. Ha escrit documentals per a la televisió i ha dirigit també una pel.lícula. D’altra banda, és fill del popular radiofonista Salvador Escamilla, de la periodista napolitana Elena Imparato, i afillat de Joan Manuel Serrat. 

ENTREVISTA AL VOLS LLEGIR?
El periodista i escriptor, David Escamilla, ha esta entrevistat en el programa de ràdio del VOLS LLEGIR?, i us oferim en aquest article la possibilitat d’escoltar-la:

Font: Edicions 62 / David Escamilla-pàgina web oficial / Book-Trailer Youtube
Article/post 627 – J. M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova