29M: Fes-ho per tu!

Intentaria convèncer a molta gent dient que cal anar a la vaga per mil motius, però crec que én els temps que corren, potser la millor manera que molts ho entengueu és dir-vos que ho feu per aquell que més us importa: Fes-ho per tu!
És a tu a qui et faran fora, és a tu a qui et canviaran l’horari de manera discrecional, és a tu a qui si demanes 9 dies de baixa -per més justificada que estigui- fotrán al carrer. No ho facis per mi, no em fotis la xapa sobre si els sindicats són bons o dolents. A mi no m’has de convèncer i jo no hauria de fer-ho. Hauries d’estar ja convençut que aquest és un atac contra els drets laborals, contra tot allò que durant any amb sang -sí, sang, suor i protestes- s’ha aconseguit. Allò pel que alguns van lluitar i que ara volen destrossar perquè no torni mai més endarrera.
Sé que els motius per a no fer la vaga i les excuses que em donaràs seran molts. Jo només en dic un i ets tu!