Vilanova i la Geltrú obre la Ruta de les Tapes

Del 30 de març al 22 d’abril Vilanova i la Geltrú obre la Ruta de les Tapes “VNG VOL TAPES”

Una trentena de locals de Vilanova i la Geltrú impulsen la proposta gastronòmica VNG VOL TAPES, que es posarà en marxa el dissabte 30 de març fins el 22 d’abril. Albergínies amb ibèric, mandonguilles de la iaia Maria, xató, trinxat amb donja, terrina de xai amb romesco, pop a la gallega, broqueta de tonyina, cruixent d’escalivada, explosió de carxofes, mini hamburgueses de bou, delícies de brie, mussaka, o cruixent de pernil i ceba són només algunes d’aquestes trenta tapes que es podran tastar a qualsevol dels bars, restaurants, cafeteries i locals organitzadors de la ruta. Per poder-los trobar, l’organització ha editat un plànol del centre de Vilanova i la Geltrú on es poden localitzar els locals i les tapes que ofereixen. Seguir aquesta ruta té un preu únic, ja que es tracta que els client puguin fer el tast, junt amb quinto San Miguel al preu de 2,50 €. Cada vegada que un client visiti un establiment i consumeixi una de les tapes ofertades, se li segellarà el plànol, i si durant el període de la campanya fa un 50% de la ruta, entrarà en un sorteig de diferents premis.

L’acte de presentació de VNG VOL TAPES es va fer al pati de Castell de la Geltrú. Es tracta d’una mostra de cuina molt variada, amb propostes molt diverses, que accentuen la capacitat integradora de Vilanova i la Geltrú.”

+informació