HAPPY BIRTHDAY

És molt tard. I a sobre en el dia en què canvien l’hora, la qual cosa vol dir que aniré molt tard a dormir + 1 hora adicional. Que hi farem si està muntat així. Encara que em moro de son ara mateix, tinc un speed que no puc amb ell i necessito compartir amb vosaltres tot el que m’ha passat avui.
Com cada dissabte, he anat a classe de gospel. Home, això ja és com per explicar-ho. A Catalunya, a classe de gospel. Dues contradiccions en sí mateixes. Perquè de gospel, als Estats Units, no se’n fan de classes perquè les mamen de petits a les esglésies. Aquí som diferents. Aquí fem classes. I el resultat mai no serà el mateix que en aquelles esglésies en què no fa falta fer classes. Però és així. Que vols fer-hi. L’altre contradicció és : gospel a Catalunya? Doncs mira, no ho sé, però se’n fa i a la gent li agrada molt, però clar, res a veure amb aquelles petites esglésies . La única cosa que us puc dir és que , malgrat que no sóc gens ni mica religiosa, quan canto aquestes coses se me pone la gallina de piel. Les harmonies són increibles. Estan fetes per connectar amb algú que està molt amunt.  Bé, resumint. Que els matins de dissabte són molt macos, disfruto molt. Avui , a més, la classe d’interpretació de l’Angels m’ha donat unes claus que més enllà del gospel, puc aplicar a la vida quotidiana.  Aquest dissabte es presentava molt bonic, perquè a més de la classe de gospel, després m’havia de trobar amb ell. Haviem planificat una tarda tranquila en un entorn tranquil i distès. Ell i jo. Una tarda que prometia. He arribat a casa, he dinat una mica i l’esperava, quan em diu que li feia una mica de mandra desplaçar-se fins el nostre lloc tranquil. He accedit , una mica a contracor, però l’important era estar amb ell. Tant se valia on. Després de compartir una estona tranquila a casa, ens hem desplaçat per buscar uns papers i quan tornàvem m’ha comentat que haviem d’arribar-nos a casa d’una amiga on s’havia deixat una cosa. La veritat és que em semblava una mica estrany, però he accedit a anar-hi. Quan hem arribat he vist uns moviments estranys. Semblava que allà hi havia una festa i he pensat que era una mica agosarat anar a preguntar per un objecte perdut en un dia de festa. Però ell ha insistit , hem aparcat i un cop hem baixat del cotxe, m’ha vingut un esglai. He tingut un pressentiment estrany i li he dit: tinc un mal pressentiment. El cert és que he tingut aquest presentiment, però no era dolent. Allà hi havia les meves germanes , marits i amics. Ha estat molt, molt emocionant. No m’ho esperava per res del món. Ho juro. I ha estat tant bonic tot que ho vull compartir amb els que de tant en tant passeu per aquí, aquests anònims que no conec, que no sé quina cara teniu, però que sou part de la meva vida també.   Ho he dit quan hem fet un brindis: no puc sentir-me més privilegiada.Gràcies a tots per haver estat aquí.
Ui, que tard que és. Maleït canvi d’hora. És l’hora que veig al rellotge? Les 3:25??? au, vinga , fas broma!