Dues dones descobreixen a Facebook que estan casades amb el mateix hoime

Que aquest món cada et sorprèn més no hi cap mena de dubte. Que la gent ja no sap que dir ni fer per ser notícia, una altra realitat palpable. A veure que us sembla aquesta. Això no ha passat a casa nostra, sinó a la ciutat dels gratacels.

Dues dones descobreixen a Facebook que estan casades amb el mateix home

Nova York.- 
Els esforços de Facebook per a connectar a usuaris a través dels possibles “amics” han portat recentment a dues dones a l’estat de Washington a esbrinar que estaven casades a la vegada amb el mateix home. L’home, Alan L. O’Neill, ha estat acusat de bigàmia.

D’acord amb els documents presentats la setmana passada, O’Neill es va casar amb una dona l’any 2001. L’home es va mudar el 2009, va canviar el seu nom i es va tornar a casar sense divorciar-se de la seva primera dona. L’esposa va descobrir l’engany quan Facebook va suggerir la connexió d’amistat amb la segona esposa del seu marit a través de l’opció “‘persones que potser coneguis”.

“La primera dona va entrar llavors en la pàgina de la segona esposa i va veure una foto de la nova parella amb un pastís de noces”, va afirmar el fiscal Mark Lindquist a AP. Ni O’Neill, ni la seva primera dona van demanar el divorci, segons documents de l’acusació. El canvi de nom es va produir el desembre i aquest mateix mes es va casar amb la seva segona esposa. O’Neill suposadament li va demanar a la seva primera dona que no digués res, ja que havia de solucionar el greuge. Tot i això, la dona va alertar les autoritats.

Font: Cadena SER
Carlos Meneses,