Descobreixi Els Nous Penedès

La Denominació d’Origen Penedès prepara tres presentacions per mostrar les noves anyades

Un any més, la Denominació d’Origen Penedès comença el tour de presentacions dels seus vins de nova anyada, posant-li per nom “Descobreixi Els Nous Penedès”. Aquest cicle de presentacions es van iniciar l’any 1996, amb la voluntat de donar a conèixer d’una forma directa i personalitzada als professionals del sector, la restauració, hostaleria, i botigues especialitzades, totes les novetats de les diferents empreses de la Denominació d’Origen Penedès. El primer dels actes, tindrà lloc el proper dilluns 19 de Març a l’Hotel Son Vida de Palma de Mallorca. El 16 d’Abril, la Casa Batlló, a Barcelona, acollirà la segona de les presentacions, i ja per últim, l’Hotel Palace de Madrid tancarà el cicle el proper 7 de Maig.

En l’acte del proper dilluns a Mallorca, els cellers que mostraran les seves novetats són:

Albet i Noya

Bodegas Ca N´Estella

Bodegas Pinord

Can Feixes

Can Ràfols dels Caus

Emendis

Gramona

Heretat Mas Tinell

Jané Ventura

Jean Leon

Juvé y Camps

Mas Rodó

Nadal

Parató

Parés Baltà

Torelló