Una granja de Torrelles de Foix en un anunci publicitàri de DANONE

Degut a problemes de tota mena, ordinador que no funciona, connexions i altres, fa bastant de temps que no actualitzo el meu bloc. Però sempre procuro estar al corrent d’alguna curiositat. Avui el motiu és talment diferent, però no menys important. A Torrelles de Foix, el meu poble estem d’enhorabona i mai millor dit, des d’aquest petit racó virtual us vull oferir el video que ha enregistrat un jove torrellenc per mostrar la seva explotació dins la campanya de DANONE per saber d’on ve la llet amb que es fan els iogurts. Torrelles de Foix, té una granja amb les darreres tecnologies i gent amb empenta que fa  que Torrelles sigui coneguda més enllà del Penedès.

Enhorabona al Pere Formatgé per mostrar una petita part del seu treball i l’amor amb el que el fa i que per molts anys continuï fent aquesta feina, molta gent ha d’estar agraïda per tot plegat.