Un caramel enverinat

Els ajuntaments pagaran els seus proveïdors, aquest és un bonic titular que queda molt bé. Però la gràcia d’aquesta mesura és en el preu que s’ha d’afegir a canvi. Resulta que ara l’Estat governat pel PP ha decidit pagar els deutes de l’Ajuntament, però… Els ajuntaments hauran d’aprovar un pla a Madrid abans de final d’aquest mes perquè en deu anys i amb un interès d’un cinc per cent i amb una cadència de 2 anys torni tot els diners aportats. Si fins ara la cosa ha anat molt justa quan l’economia bufava a favor hem arribat fins aquí a partir d’ara que ens vénen uns anys difícils ens serà possible asssumir tot aquest enorme cost. Alguns ja ho han venut com una cosa automàtica, però primer s’ha d’aprovar i veure que realment el pla de sanejament és viable. A part d’això els propers anys poden ser molt però molt severs.