Exponuvis Vallformosa 2012

Masia Vallformosa acollirà el diumenge 25 de març la fira Exponuvis Vallformosa 2012. En aquesta fira, única a la comarca de l’Alt Penedès, s’hi podran trobar els serveis necessaris per organitzar un casament com càterings, joiers, fotògrafs, vestits, rams de núvia, agències de viatge, etc.

Les portes d’Exponuvis Vallformosa 2012, a Vilobí del Penedès, obriran a les 10 del matí i l’entrada serà gratuïta. Aquesta és una oportunitat única per conèixer els principals proveïdors de l’Alt Penedès per organitzar casaments. La dissenyadora de vestits de núvia, Dolors Munné, mostrarà els seus dissenys en dues desfilades que es faran en un dels espais més emblemàtics de Vallformosa, La Cúpula. Aquesta sala està situada a 6 metres sota terra, en una de les plantes on reposen els vins i els caves de Vallformosa. És un espai idíl·lic per celebrar banquets de gran capacitat. En aquesta sala també es podran veure els nous estilismes de Muni Perruquers i l’exposició de Sefi Fotos.

Durant la jornada, es tindrà accés lliure a les instal·lacions de Vallformosa per conèixer els espais. Un exemple és el Celler Pinyol, una sala singular per celebrar cerimònies civils o banquets envoltats de grans tines i arcs històrics. Durant l’Exponuvis Vallformosa 2012 aquest espai acollirà l’exposició de rams i flors d’Art Tupiari i els serveis de l’agència de viatges Abelux que durant aquesta jornada presentarà ofertes especials.

Per altra banda, al Winery Convention Center de Vallformosa s’exposaran les joies exclusives de Joiers Vives i Llosa i es mostraran els reportatges fotogràfics i audiovisuals de les empreses Metrocurt i Nou Enfoc. En aquest espai també es podran observar algunes pràctiques de teràpies naturals i d’estètica que Moments per a tu realitzarà entre els visitants que ho desitgin.

A les terrasses i als jardins amb piscina de Vallformosa hi trobarem les empreses de càtering amb diverses propostes gastronòmiques, com les que presentarà Àpats d’Art – Cal Soler, Cal Blay, Sauleda i Gaudir. A més, els autocars de Calella Moventis estaran estacionats a l’ampli aparcament de Vallformosa per poder-los visitar i obtenir les ofertes especials de lloguer. Finalment Duran Espetacles – Dj Albert s’encarregaran d’amenitzar la jornada amb música punxada.

L’entrada a Exponuvis Vallformosa 2012 és gratuïta i es farà un sorteig de productes Vallformosa entre tots els assistents.

Per a més informació, podeu consultar el Facebook i el Twitter de Vallformosa, o enviar un correu electrònic a info.vallformosa@vallformosa.es.