1a Ruta de Tapes del Vendrell

La 1a Ruta de Tapes del Vendrell 2012 és una experiència per compartir amb amics i familiars, en la qual podreu descobrir el conjunt de bars i restaurants de la vila i gaudir de la seva gastronomia única i de les peculiaritats més atractives que distingeixen cada un d’aquests locals.

La primera Ruta de Tapes del Vendrell 2012 es fa amb la iniciativa de L’EINA i el suport del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, el CIT i l’Ajuntament del Vendrell, i amb el patrocini de cerveses Moritz.

En aquest esdeveniment hi participaran 32 dels millors establiments que tenim a la vila i es dividirà en 3 rutes:

  1. Ruta del Centre

  2. Ruta del Tancat

  3. Ruta de les Platges

Cada un amb la seva tapa representativa acompanyada d’una cervesa Moritz per un preu únic de 2,30 €.

La Ruta començarà el proper divendres 16 de març i durarà fins al diumenge 1 d’abril. Podeu aconseguir el mapa de la Ruta en qualsevol dels establiments adherits, en comerços de la vila, a l’oficina del CIT i al Gremi d’Hostaleria.

És important que, en visitar cada establiment, demaneu que us segellin el mapa per ser premiats. Els 150 primers participants de la Ruta que completin 27 dels 33 locals obtindran una exclusiva samarreta de la primera Ruta de Tapes del Vendrell 2012.

A més, en donar la vostra votació a la tapa que més us ha agradat, entrareu en el sorteig de molts premis.

Les persones interessades en la gaudir d’aquesta iniciativa podran recollir, de manera gratuïta, el mapa de la Ruta en el qual es detallen els establiments participants, la seva ubicació i la tapa que ofereixen. El mapa estarà disponible a qualsevol dels establiments adherits, així com a les oficines del CIT i del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès.

La proposta es complementa amb diferents regals per a les persones que participin en la campanya i degustin un major nombre de tapes. Amb la finalitat de facilitar la interactivitat amb el projecte, les persones interessades tindran accés a la informació detallada, a la visualització de les rutes i a la possibilitat de comentar i valorar les tapes degustades a través del web www.rutadetapeselvendrell.com

Una bona excusa per descobrir i gaudir el Vendrell.