ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -152- ELS AMICS DE LES ARTS

ESPÈCIES PER CATALOGAR (el llibre) d’Els Amics de les arts. 
VLLG? / LITERATURA I MÚSICA

Els Amics de les Arts són els grans protagonistes d’Espècies per catalogar. El llibre: 160 pàgines escrites amb la seva complicitat, per veure i llegir tots els ets i uts del nou disc del quartet. L’obra de la periodista Elisenda Soriguera, coeditada per Cossetània i el Grup Enderrock, es podrà trobar a principis de març a les llibreries, i és el primer títol de la nova col·lecció Alta Fidelitat. 


Espècies per catalogar és el llibre oficial d’Els Amics, centrat en el disc de títol homònim, que es va començar a gestar just l’endemà dels dos concerts de fi de gira de Bed & Breakfast al Palau de la Música Catalana (febrer del 2011), i ha arribat a les botigues aquest mes de febrer. Com assenyala l’autora, l’obra vol aprofundir en la trajectòria del grup, però se centra en el darrer any, un moment clau per a Els Amics de les Arts marcat pels concerts a València, Madrid i Alemanya, les “estades creatives” a Gòsol, i tot el procés de gestació del nou treball. 

El llibre, amb una introducció del quartet i pròleg de Lluís Gendrau (editor del Grup Enderrock), també conté un ampli dossier fotogràfic amb imatges inèdites d’Els Amics i un “Cançó x Cançó” escrit pel periodista Roger Palà. A més, també inclou un recull de dotze opinions de cares conegudes de l’entorn del grup, entre les quals hi ha Jordi Basté, Bibiana Ballbé, Anna Roig, Màrius Serra, Cesk Freixas o Gemma Ruiz. 

Article/post 604 – Vols llegir? – Ràdio Nova