Set cellers catalans, a Tòquio

 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural organitza, a través de Prodeca, la participació d’empreses catalanes d’alimentació i begudes a la 37ª edició de la fira Foodex’2012, que se celebra a Tòquio (Japó), des d’aquest dimarts i fins al 9 de març. Amb una periodicitat anual, es tracta del Saló Internacional d’Alimentació i Begudes més important de Japó, adreçat exclusivament al públic professional, amb notable influència en l’àrea asiàtica més propera. Foodex és la fira agroalimentària més gran de les que se celebren a la zona d’Àsia – Pacífic, i constitueix un punt d’entrada per promocionar els productes alimentaris i les begudes en aquella àrea geogràfica. A l’anterior edició, va comptar amb la participació de 67 països i 2.000 expositors estrangers, constituint un important aparador per a les empreses interessades en introduir-se en el mercat japonès i asiàtic, així com consolidar-hi la seva presència. A través de Prodeca hi participen els cellers Canals & Munné, Covides SCCL, Grup Pons, Masia Puigmoltó SA, Medindre SL – Agnès de Cervera, Ramon Canals Canals SA i Unió Corporació Alimentària SCCL.