Torres rep un premi per la innovació en la seva oferta d’enoturisme

La revista Drinks International ha reconegut al celler per oferir la visita més innovadora dins de la primera edició dels premis “Wine Tourism Awards 2012”

La revista Drinks International ha destacat la feina de Cellers Torres al capdavant de l’enoturisme, atorgant-li un dels premis en la primera edició de “Wine Tourism Awards”. Cellers Torres ha rebut el reconeixement en la categoria de “Most Innovative Vineyard or Cellar Tour” per l’èxit de les innovadores activitats que ofereixen als visitants. La revista Drinks International és una de les publicacions capdavanteres del món del vi. Aquest any ha creat els premis “Wine Tourism Awards 2012” per reconèixer la innovació i excel·lència entre els productors de vi, enòlegs i les empreses associades. Els premis es divideixen en sis categories per premiar els diferents àmbits que intervenen en la promoció de l’enoturisme. El centre de visites de Torres ja ha rebut anteriorment altres guardons com la Medalla d’Honor de Turisme de la Generalitat de Catalunya o el premi de “Rutes del vi a Espanya” d’Acevin. Cellers Torres ofereix una extensa oferta d’experiències vinícoles, així com degustacions, cursos d’iniciació al tast, maridatge de vins i formatges, cursos de cuina o les rutes VIP Tour, Ecotour i Natureo, dirigides a tots els públics i amb diferents inquietuds, des de famílies i escolars fins a activitats per a empreses. Una sèrie d’experiències per evadir-se de la monotonia diària i endinsar-se a l’apassionant món del vi i del brandy, ja que un dels tallers consisteix a elaborar el teu propi brandy, gràcies a les explicacions dels enòlegs del celler. El Centre de Visites ha rebut a més d’1.500.000 visitants en els últims 25 anys.

Font: Cupatges