Castell del Remei presenta el nou ODA

L’expressió d’un paisatge és el leitmotiv d’un celler pioner en aconseguir una marca pròpia

Castell del Remei presenta l’anyada 2008 de l’Oda amb novetats importants en el disseny de l’etiquetatge. La nova imatge incorpora unes il·lustracions en forma de franja vertical que dibuixen les rajoles tipus mosaic que es poden trobar en l’actualitat en diferents espais de l’interior i l’exterior del Castell del Remei. L’Oda és un vi negre amb criança en roure. Per primera vegada la varietat de raïm Syrah forma part del cupatge de l’Oda, aportant-li un toc mineral, més estructura i frescor. En l’actualitat, el celler compta amb una gamma de cinc vins. Els més joves (Gotim Bru i Blanc Planell), l’Oda Blanc i l’Oda negre i, finalment, el vi premium 1780. Totes les varietats responen al leitmotiv “l’expressió d’un paisatge”, perquè s’identifiquen amb el seu entorn particular. El celler treballa amb un equip de persones compromeses, que cuiden cadascun dels processos al darrer detall per fer possible la qualitat del producte que s’acaba servint. Castell del Remei compta amb una gran història i és la primera bodega que va aconseguir marca pròpia a Catalunya. També va ser capdavantera en treballar varietats de raïm franceses. Aquest celler bicentenari sempre ha fet una aposta per la qualitat en detriment de la quantitat, embotellant el vi i introduint-lo als mercats amb la seva pròpia marca i tenint una gran vocació exportadora. En l’actualitat, i en el vessant de la innovació, Castell del Remei ha iniciat treballs en el camp de la biodinàmica que cerca aconseguir aliments purs, en aquest cas, uns vins amb caràcter.

Font: Cupatges

El complex de Castell del Remei consta de 400 hectàrees en un impressionant paratge amb nombrosos edificis entre els que cal destacar el castell, el celler, el santuari dedicat a la Verge del Remei, el restaurant, els dos llacs i el salt d’aigua, juntament amb altres instal·lacions històriques com l’antic molí d’oli, la farinera, la destil·leria i els tallers de fabricació de botes.

Actualment, Castell del Remei gestiona 140 hectàrees de vinya, 70 de les quals són pròpies. La resta són d’agricultors de la zona, als quals se’ls fa l’assessorament i supervisió durant tot l’any.

La bodega produeix al voltant de les 800.000 ampolles anuals, que es comercialitzen gairebé de manera equitativa al mercat nacional i estranger.

Els vins de Castell del Remei gaudeixen d’un gran reconeixement, tant a nivell local com internacional, i han rebut nombrosos premis i molt bones crítiques per part de la premsa especialitzada. Això i el nostre afany de superació, ens empenyen a continuar apostant per la qualitat, la recerca constant i el treball en equip. +info